| αρχική | login | εγγραφή |

 


Η εταιρία ιδρύθηκε το 2006 με έδρα το Ρέθυμνο και με σκοπό την παροχή μελετητικών υπηρεσιών για επιδοτούμενα προγράμματα του αγροτικού τομέα. Κατά τα επόμενα χρόνια επεκτάθηκε στο σύνολο των επενδυτικών προγραμμάτων με μεγάλη επιτυχία. Στα πλαίσια της συνεχούς της ανάπτυξης η εταιρία υλοποίησε κατά το 2007 επενδυτικό σχέδιο εκσυγχρονισμού των κτιριακών της εγκαταστάσεων ώστε να καλύψει τις αυξανόμενες ανάγκες της.


Ιδιοκτήτης της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ είναι ο

Γεωπόνος Σταμαθιουδάκης ΓιώργοςΕπίσης με την εταιρία συνεργάζονται ως εξωτερικοί συνεργάτες διάφορες ειδικότητες επιστημόνων (Πολιτικός Μηχανικός, Λογιστής, Οικονομολόγος)


Η εταιρία στεγάζεται σε διατηρητέο κτίριο της Παλιάς Πόλης του Ρεθύμνου στη διεύθυνση Μοσχοβίτου 35 απέναντι από το κτίριο της Λότζια (πρώην Αρχαιολογικό Μουσείο Ρεθύμνου).


Η εταιρία διαθέτει διαπίστευση για την σύνταξη Σχεδίων Βελτίωσης και Σχεδίων Δράσης από το ΓΕΩΤ.Ε.Ε., μελετητικό πτυχίο για σύνταξη Γεωργοοικονομοτεχνικών και Περιβαλλοντικών μελετών από το Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε., διαπίστευση Γεωργικών Συμβούλων από τον ΟΠΕΓΕΠ, και πιστοποίηση για την ανάπτυξη και εφαρμογή συστημάτων ασφάλειας τροφίμων (HACCP) από την TUV HELLAS.